Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سازمان هوایی کشوری در گزارشی آمار تاخیرهای پروازی شرکت های هواپیمایی در مهرماه امسال را بر اساس نشست و برخاست هواپیماها در فرودگاه مهرآباد منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، هواپیمایی کاسپین با داشتن ۵۱ درصد پرواز تاخیردار در طول ماه گذشته توانسته رتبه نخست تاخیرات پروازها در فرودگاه مهرآباد را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت از مجموع ۴۳۱ پرواز، ۲۲۱ سورت پروازی را با تاخیر و تنها ۲۱۰ سورت پروازی معادل ۴۹ درصد کل پروازهای این شرکت را در موعد مقرر انجام دهد.

همچنین شرکت هواپیمایی آسمان نیز با انجام نیمی از پروازهای خود به صورت تاخیردار در رتبه دوم شرکت های هواپیمایی دارای تاخیر پروازی قرار گرفته است. آسمان در مهرماه ۹۵۷ پرواز در فرودگاه مهرآباد داشته که ۴۸۳ سورت پروازی با تاخیر و همچنین ۴۷۴ سورت پروازی نیز به موقع بوده است.

شرکت هواپیمایی آتا نیز در مهرماه در میان ۳ شرکت دارای بیشترین تاخیر پروازی قرار گرفت و از این نظر با داشتن ۴۹ درصد پروازهای خود در فرودگاه مهرآباد در رتبه سوم قرار گرفت. این شرکت در مهرماه ۵۴۴ پرواز در فرودگاه مهرآباد داشت که ۲۶۵ سورت پروازی با تاخیر و ۲۷۹ سورت پروازی نیز به موقع انجام شد.

از سوی دیگر سه شرکت دارای کمترین تاخیر که بر اساس آمار سازمان هواپیمایی کشوری در مهرماه معرفی شده است  هواپیمایی معراج با انجام تنها ۷ درصد پروازهای تاخیردار، هواپیمای ساها با داشتن ۱۹ درصد از مجموع پروازهای خود به صورت تاخیردار و هواپیمای ماهان با داشتن ۲۴ درصد پروازهای تاخیردار شامل می‌شود.

گفتنی است هواپیمایی معراج از مجموع ۷۲ سورت پروازی در مهرماه ۶۷ پرواز (معادل ۹۳ درصد) را به موقع و تنها ۵ سورت پروازی خود را با تاخیر انجام داده است. ساها نیز از مجموع ۷۳ سورت پروازی ۵۹ پرواز معادل ۸۱ درصد کل پروازهای این شرکت را در زمان مقرر و ۱۴ پرواز نیز با تاخیر به مقصد رسیده است.

هواپیمایی ماهان نیز در همین ماه ۶۶۹ سورت پروازی داشت مه ۵۰۹ پرواز (معادل ۷۶ درصد) به موقع انجام شد و تنها ۱۶۰ سورت پروازی دیرتر از زمان اعلام شده عملیاتی شده است.

همچنین هواپیمایی آسمان همچون شش ماه گذشته سال جاری بیشترین تعداد پرواز را در میان شرکت های هواپیمایی دارا بود که این شرکت با انجام ۲۱ درصد کل پروازهای فرودگاه مهرآباد به صورت تاخیردار رتبه نخست تاخیر پروازی در ماه گذشته را به خود اختصاص داد. ضمن اینکه هواپیمایی ایران ایر نیز با دارا بودن ۱۲ درصد تاخیر در پروازها بعد از آسمان رتبه دوم تاخیرات پروازی را در ماه گذشته برعهده داشت. این در حالی است که بیشترین تعداد پرواز بعد از آسمان از سوی هواپیماهای ماهان انجام شد که ۶۶۹ سورت پروازی بود. با این حال این شرکت تنها ۷ درصد از کل تاخیرات پروازی مهرماه را به خود اختصاص داده بود.

گفتنی است هواپیمایی آسمان درشهریور ماه نیز با همی رقم مشابه (۲۱ درصد) در رتبه نخست تعداد پروازهای تاخیردار داخلی قرار گرفت این در حالی است که این شرکت در آخرین ماه فصل تابستان هزار و ۲۰ سورت پروازی انجام داده بود.

اما از سوی دیگر شرکت های هواپیمایی ایرانی توانستند در مهرماه بخش زیادی از تاخیرهای پروازی را کاسته و به حجم پروازهای به موقع اضافه کنند چرا که رتبه نخست  تاخیرات پروازی در ماه گذشته به شرکت هواپیمایی آسمان با انجام ۶۷ درصد پروازها به صورت تاخیردار اختصاص داشت که این شرکت توانست باکاهش ۱۷ درصد تاخیرات پروازی به رضایت نسبی مسافران بیافزاید.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد